Traian Băsescu:

"Armata ucraineană riscă un măcel dacă nu este sprijinită de NATO"

221
2

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Reuniunea Anuală a Diplomației Române, că statele democratice trebuie să depășească momentul declarațiilor de bune intenții și să ajute armata ucraineană cu orice mijloace care-i sunt necesare într-o luptă ce poate deveni inegală.

"Statele democratice trebuie să depășească momentul declarațiilor de bune intenții. Cred că armata ucraineană s-a săturat de câte căști și arme neletale le-au fost trimise. E timpul, dacă vrem să ajutăm democrația din Ucraina, dacă vrem să dăm o șansă poporului ucrainean, trebuie să acționăm la fel ca și Federația Rusă", a precizat Băsescu, la întâlnirea anuală cu ambasadorii români.

Șeful statului a mai precizat că trebuie puse la dispoziția armatei ucrainene orice mijloace necesare pentru a o ajuta în această luptă care poate deveni inegală.

Totodată, Băsescu a spus că nivelul de sancțiuni împotriva Rusiei trebuie reevaluat, poziție pe care România o va susține, curând, la Consiliul European. 

Comentează știrea

GICA
30 august 2014
VRAJEALA

BLA BLA BLA

rex
30 august 2014
"lichelul" tot lichea

Asta vorbeste aiurea, seamana cu latratul unui "tinerel" la o poarta noua! Seful clanului smenarescu delireaza candnu vede lovele pe care sa le treaca pe numele lui, mai ales de la tigani pe care dupa ce le fura banii asmute haita de dobitoci din justitia mde rahat basista pentru a aresta tiganii si sa-i ramana banii! Aceasta caricatura a tras Romania cu 50 de ani in urma si s-ar putea sa avem alta sanctiuni din cauza prostiei si idioteniei lui!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4098 secunde