Mai multe ştiri online:
Primarul Florin Chelaru:

"Aprobarea proiectului privind înființarea unui spital în Năvodari este o mare bucurie pentru oraș"

Ştire online publicată Joi, 02 Martie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Înființarea primului spital în orașul Năvodari devine pe zi ce trece tot mai posibilă. În cadrul ultimei ședințe, consilierii județeni au votat proiectul de hotărâre privind trecerea imobilului în care funcționează „Centrul de reabilitare și recupeare neuropsihiatrică Năvodari” - construcții C1, C2, C3 și terenul în suprafață de 3.457 mp - din domeniul public al județului Constanța și administrarea DGASPC Constanța în domeniul public al orașului Năvodari și în administrarea Consiliului Local Năvodari.


„Este o mare bucurie pentru orașul Năvodari. Consilierii județeni au votat proiectul propus de președintele Horia Țuțuianu care prevede trecerea din domeniul public al Consiliului Județean Constanța în domeniul public al orașului Năvodari clădirea fostului spital de pe strada Sănătății. 


Mai exact, avem clădirea, care se afla în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și vom înființa un nou spital cu internare de zi. De acum, începem să ne gândim la specialitățile pe care le vom înființa, reparațiile care trebuie efectuate, dar aprobate în prealabil de Con-siliul Local Năvodari și obținerea avizelor necesare de la factorii de decizie. 


Acest proiect a fost gândit împreună cu domnul președinte Horia Țuțuianu încă din luna iulie 2016, iar domnia sa a făcut posibilă întrevederea cu domnul secretar de stat Raed Arafat, și astfel am putut pune la punct toate etapele acestui proiect. De aceea, și eu și orașul Năvodari îi mulțumim frumos și le suntem recunoscători atât dumnealui cât și consilierilor județeni care au votat acest proiect foarte necesar pentru bunăstarea locuitorilor orașului nostru”, a spus primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru. 


El a mai adăugat că transferul este doar un prim pas pentru implementarea proiectului și mai sunt multe etape de parcurs până la finalizarea lui. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7413 secunde