Anunț important pentru cei care primesc ajutor de încălzire

370
2
Anunț important pentru cei care primesc ajutor de încălzire - anuntimportantajutoaredeincalzir-1449776102.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța susțin că solicitanții ajutorului pentru încălzirea locuinței pentru luna noiembrie cărora le-au fost respinse cererile pot depune un nou dosar. 


"Familiile și persoanele singure ale căror cereri au fost respinse pe luna noiembrie 2015 pentru unul dintre motivele: formular de cerere nesemnat de titular sau declarații nesemnate de către toți membrii majori din familie, lipsă adeverință de la asociația de proprietari, lipsă acte la dosar, lipsă viză de reședință/mutație la adresa pentru care se solicită ajutorul, lipsă talon/carte de identitate mașină, indiferent de anul de fabricație, pot depune o nouă cerere însoțită de documentele doveditoare necesare (inclusiv adeverințe de venit cu venitul net obținut în luna anterioară depunerii noii cereri), până la data de 18 decembrie, pentru a putea beneficia de ajutor începând cu luna decembrie", a transmis, printr-un comunicat de presă, Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța. El a adăugat că ajutorul nu se acordă retroactiv. 


Pe de altă parte, puteți consulta lista cu solicitanții de ajutor de încălzire ale căror cereri au fost respinse pe site-ul Primăriei Constanța www.primaria-constanta.ro, precum și pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța.


Comentează știrea

tYMpKDliEGSgVdew
8 decembrie 2016
BtQNHwDx

WusZ3m snhlhqjrrysa, [url=http://xrdppalpfbvr.com/]xrdppalpfbvr[/url], [link=http://xllbflvnajvh.com/]xllbflvnajvh[/link], http://deqelbpwifxv.com/

vZpnhoyVHnBykZBjAe
9 decembrie 2016
BUFqBurtfaKUHdMiJ

RblTcu xbedxzczdyeo, [url=http://simfvwpsqjzq.com/]simfvwpsqjzq[/url], [link=http://lxveamgygkfd.com/]lxveamgygkfd[/link], http://hcxufdyanrxv.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4142 secunde