€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Anunț important pentru agenții economici de la Primăria Constanța

Ştire online publicată Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au transmis că, având în vedere prevederile Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța, adoptat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 427/2017, activitatea de tip comercial se poate desfășura, după caz, numai în baza actelor administrative emise de Primăria Municipiului Constanța.

Așadar, documentele vizate sunt: autorizația de funcționare pentru desfășurarea activității de alimentație publică necesară pentru activități ce se regăsesc în grupele 561 – Restaurante, 563 – Baruri și alte activități de servire a băuturilor sau autorizația de funcționare pentru desfășurarea de activități recreative și distractive necesară pentru activități care se regăsesc în grupa 932 – Alte activități recreative și distractive. De asemenea, mai este nevoie de avizul programului de funcționare necesar pentru activități comerciale și de prestări servicii care nu se regăsesc în grupele 561, 563 și 932, în structuri de vânzare cu sediu fix, autorizație de funcționare pentru complex hotelier sau autorizație de funcționare pentru activități economice complementare la același punct de lucru.

Potrivit administrației locale, expunerea produselor din unitate precum și comercializarea produselor din unitate pe terasa amenajată la exteriorul unității de alimentație publică se fac în baza autorizației de funcționare pentru desfășurarea de activități cu caracter temporar în zone publice sau cu acces public.

Vizarea actelor administrative emise în anul 2017 se face până la data de 31 martie 2018 pe baza unei documentații simplificate care cuprinde cererea de viză și dovada achitării taxei aferente. Documentația se poate depune și prin intermediul poștei electronice la adresa agenti.economici@primaria-constanta.ro.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa Centrului de informare cetățeni din cadrul City Park Mall sau accesa adresa http://www.primăria-constanța.ro/despre instituție/agenți economici/acte necesare în vederea autorizării/cereri legate de activitatea agenților economici.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7147 secunde