ANI cere vacantarea a trei mandate de deputat

142
1
ANI cere vacantarea a trei mandate de deputat - camera13364828491368013175138251-1474900783.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Integritate a transmis luni Biroului permanent al Camerei Deputaților o scrisoare în care solicită să se ia act de vacantarea a trei posturi de deputat, în urma stării de incompatibilitate și declanșarea procedurii disciplinare pentru alți doi parlamentari pentru conflict de interese.


ANI arată în scrisoarea adresată Camerei că pentru deputații Victor Roman, Ion Moldovan și Florin Ionaș Urcan au fost înaintate rapoarte în care "au fost reținute aspecte de încălcare a regimului juridic al incompatibilităților", rapoarte ce au rămas definitive prin decizii ale Înaltei Curți de Casație și Justiție.


"Având în vedere prevederile legale incidente vă rugăm să luați act de situația de încetare a mandatelor și să supuneți votului plenului Camerei adoptarea hotărârilor prin care se vacantează locurile de deputat, ca urmare a faptului că rapoartele de evaluare au rămas definitive prin decizii ale Înaltei Curți de Casație și Justiție", se arată în document.



Comentează știrea

costica
26 septembrie 2016
Nu mai trebuie să aștepți!

Superoferta cu castiguri imediate! Iata in sfarsit o oferta noua, interesanta si profitabila prin care aveti posibilitatea reala de a castiga bani simplu, fara recrutari de oameni, fara batai de cap. Pur si simplu functioneaza! Va asteptam sa cereti mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Articole din aceeași secțiune

Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Liberalii, ultimatum pentru PSD
Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : MRU, demisie de la conducerea SIE
Pagina a fost generata in 1.3326 secunde