Andreea Păstîrnac: E important ca mulți dintre cei care au plecat să revină în România

131
1
Andreea Păstîrnac: E important ca mulți dintre cei care au plecat să revină în România - andreeapstrnac-1500195276.jpg

Articole de la același autor

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a declarat, la Sulina, unde se derulează programul guvernamental ''ARC'', că se fac eforturi pentru ca tot mai mulți români plecați în străinătate să se întoarcă în țară.

''Este important ca mulți dintre cei care au plecat sau dintre cei aflați la a doua sau a treia generație în străinătate să revină în România. A fost lansat acum zece zile Programul Start-up Diaspora, un program în valoare de 76 de milioane de euro, și sperăm că tot mai mulți dintre cei aflați departe se vor gândi că România reprezintă și o oportunitate de investiții'', a declarat, pentru Agerpres, ministrul.

Andreea Păstîrnac a menționat, totodată, că printr-un program lansat de Ministerul Educației se va da posibilitatea bursierilor din diaspora care vin în România să aleagă mai multe programe de studiu încă din primul an, la universitățile din țară.

Comentează știrea

Antonius
17 iulie 2017
Vorbe aruncate in vant

Cred ca dna ministru nu stie ce spune. Cand un roman castiga in afara minim 1000€, doar nebun sa fie sa vina sa munceasca in tara pe 250€!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0955 secunde