Anca Boagiu spune că Dan Șova trebuie să plece cât mai repede din Guvern

129
2
Anca Boagiu spune că Dan Șova trebuie să plece cât mai repede din Guvern - ancaboagiu-1375433148.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL Anca Boagiu susține că ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine, Dan Șova, trebuie să demisioneze din Guvern, fiind de părere că acesta creează "diversiuni" în cazul desecretizării contractului Bechtel. "Conform legii, contractul original Bechtel este la Serviciul Probleme Speciale, etaj 2, camera 58. 


Ministrul Dan Șova creează diversiuni pentru a nu răspunde la cele două probleme importante pe care le-am semnalat în privința așa-zisei desecretizări a contractului Bechtel: desecretizarea contractului inițial cu Bechtel semnat de Adrian Năstase în 2003, contractele încheiate și comisioanele încasate de firmele de avocați ale familiei Șova", declară Anca Boagiu într-un comunicat de presă. Prim-vicepreședintele PDL consideră că intenția lui Dan Șova este de a ascunde contractul inițial pentru a-l proteja pe Adrian Năstase, dar și pentru a-și proteja afacerile și familia.


Comentează știrea

admirator
2 august 2013
eroare

tot guvernul trebuie sa plece! Nici nu trebuia sa vina... Stiam ca sunt doar demagogi si ca nu au nici un program economic. Au avut doar sloganuri antri Boc/Basescu. Nu se poate guverna cu asa ceva!

colonelul Robert Turcescu
2 august 2013
De ce ?

trebuie sa mearga la WC-ul guvernului :)) Sau mai buna este mancarea la guvern decat in opoizitie :))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.056 secunde