Amnistia fiscală, aprobată azi de Guvern

153
Amnistia fiscală, aprobată azi de Guvern - victorponta11-1444805979.jpg
Premierul Victor Ponta a anunțat că Executivul va aproba, în ședința de azi, ordonanța referitoare la amnistia fiscală pentru persoane fizice și juridice. Ponta a ținut să puncteze faptul că nimeni nu va fi scutit de plata taxelor și impozitelor, ci "vorbim, practic, de un stimulent".

"Nu scutim pe nimeni de plata taxelor și impozitelor. Toată lumea trebuie să și le plătească. Nu scutim de plata dobânzilor, ele se plătesc. Vorbim, practic, de un stimulent. Eu cred că vor fi foarte multe companii și persoane fizice care pot să acceseze acest stimulent și anume: dacă îți plătești de acum încolo, până în martie, zi de zi, taxele la zi, dacă plătești principalul, nu te mai pun să mai plătești acele penalizări la penalizări. (...) Cu penalizări la penalizări la penalizări, ajungem în faliment și, în loc să am o firmă care își plătește toate datoriile la zi și dobânda, o să am o firmă în faliment", a explicat premierul.


Potrivit proiectului, contribuabilii cu datorii la stat la 30 septembrie 2015 vor putea beneficia de ștergerea penalităților de întârziere la plată, dacă îndeplinesc cumulativ mai multe condiții, una dintre acestea fiind achitarea restanțelor până în martie 2016.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Anunț de la GUVERN / SE DAU BANI ÎN PLUS
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Vești bune de la FMI, pentru România
Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Economie : Amnistia fiscală a fost legiferată
Pagina a fost generata in 0.4872 secunde