Amenzi pentru cei care circulă fără autorizație pe drumurile județene

616
Amenzi pentru cei care circulă fără autorizație pe drumurile județene - tiruri4-1348086811.jpg
Cei care efectuează transport de marfă sau de persoane cu microbuze sau autobuze sunt obligați să obțină autorizația de circulație pe drumurile județene din Constanța, altfel riscă amenzi. În acest sens, reprezentanții Consiliului Județean Constanța au început eliberarea  documentelor.
Potrivit hotărârii CJC, taxa de circulație pe drumurile județene se achită pentru autovehiculele de transport marfă, precum și pentru cele de transport persoane, în caz contrar contravenienții fiind pasibili de amendă cuprinsă între 500 și 2.500 lei. 
Pentru eliberarea autorizației, cei interesați trebuie să prezinte o copie a certificatului de înmatriculare sau a cărții de identitate a mijlocului de transport. Eliberarea autorizației de circulație pe drumurile județene se face la sediul Consiliului Județean Constanța, între orele 9.00 - 17.00, sau la Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța, între orele 7.00 - 15.30. De asemenea, documentul se mai poate obține de la sediile RAJDP din Băneasa, Cuza Vodă, Hârșova, Tariverde și Topraisar, între orele 7.00 - 15.30, precum și la punctele județene de vânzare autorizate de Consiliul Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5137 secunde