Lia Olguța Vasilescu:

"Am putea propune suspendarea lui Iohannis dacă nu va accepta un nou premier de la PSD"

159
1

Articole de la același autor

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, admite că Partidul Social Democrat (PSD) ar putea recurge la suspendarea președintelui Klaus Iohannis, în cazul în care acesta va refuza să nominalizeze un nou prim-ministru din actuala majoritate parlamentară.


Vasilescu a declarat, la TVR 1, că PSD va merge la Cotroceni cu o nouă propunere de premier, dar și cu o listă de semnături din partea parlamentarilor coaliției pentru a demonstra că există o majoritate parlamentară.


"Mergem la Cotroceni cu o listă de semnături ale parlamentarilor, ca să demonstrăm faptul că există o majoritate parlamentară. În acel moment, domnul Klaus Iohannis nu poate spune că nu este o majoritate parlamentară. Vom demonstra că avem o majoritate calificată pentru a trece un nou Guvern în Parlament. Dacă domnul Iohannis nu va dori să propună premierul de la PSD către Parlament, atunci vom trece la soluția de avarie. Se poate ajunge și la suspendarea președintelui", a afirmat Vasilescu.


Ea a precizat că tema suspendării președintelui nu s-a discutat în interiorul PSD, dar juriștii partidului au luat în calcul și această posibilitate.


Comentează știrea

bertina
26 ianuarie 2018
oferta de împrumut de la 5000 € la 150000.000 €

Contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: [email protected] Pentru mai multe informații cu privire la toate împrumuturile și nevoile dvs. de finanțare de la 5000 de euro la 150.000.000 de euro Multumesc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5409 secunde