"Am fost desemnat să muncesc pentru țară" / Premierul Mihai Tudose

147
1
Nou premier Mihai Tudose a anunțat astăzi care va fi prioritatea guvernului său, adăugând că a fost desemnat să muncească pentru țară.


"Nu am sentimentul că am câștigat vreun premiu. Am fost desemnat de dl președinte Dragnea și îi mulțumesc, de către colegii din CEX și le mulțumesc și domniilor lor, de către președintele României. Îi mulțumesc și domniei sale. Am fost desemnat să muncesc pentru țară. Prioritatea va fi implementarea programului de guvernare cu un control politic foarte strict. Vom implementa măsuri noi pentru a recupera anumite sume, iar de acum toți membrii guvernului vor raporta tot ceea ce fac, în primul rând, prin fapte și nu doar prin declarații.", a declarat Mihai Tudose, potrivit stiripesurse.


Comentează știrea

S-auzim de bine
29 iunie 2017
coada de topor

Cu echipa de guvernare asta singurul lucru de bun simt este motiunea de cenzura din prima zi. PSD nu este facut din oameni care guverneze tara. Cu treu vuvuzele rasuflate si liviu ( scuze ca nu am folosit un"l" mai mic, pe cat de minuscul este caracterul lui ) care se umfla in ele ca un broscoi in balta, cu "opozitia " in reflux continuu, si minoritati de toate culorile cu care doar se sterge PSD cand transpira putin, este o bataie de joc ca indivizii astia ocupa scaune facute din paduri taiate degeaba. Locul lor nu este nicaieri intr-o societate de bun simt.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4702 secunde