"Am depus contestație la Curtea de Apel, cred că ANI nu știe"

92

Articole de la același autor

Deputatul PNL Petre Roman susține că a contestat la Curtea de Apel decizia ANI în cazul său, afirmând că, din cauza unor aspecte tehnice legate de derularea acțiunii în instanță, este posibil ca Agenția să nu fie la curent cu faptul că procedura este în curs.

"Eu am depus contestația la Curtea de Apel, dovadă faptul că mâine, 13 ianuarie, are loc prima examinare în instanță. Este posibil ca, din cauza unor aspecte tehnice legate de derularea acțiunii în instanță, să fi apărut o neconcordanță iar ANI să nu fie la curent cu faptul că procedura este în curs", arată Roman într-un comunicat.

Raportul de evaluare prin care s-a constatat starea de incompatibilitate în cazul deputatului liberal Petre Roman a rămas definitiv prin necontestare, a anunțat luni Agenția Națională de Integritate (ANI).

În vederea aplicării sancțiunilor disciplinare, respectiv revocarea din funcție și a interdicției exercitării unei funcții sau demnități publice pe o perioadă de trei ani, Agenția a comunicat Camerei Deputaților raportul de evaluare a stării de incompatibilitate, emis la data de 12 martie 2014. Menționăm faptul că instanța competentă, respectiv Curtea de Apel București, a comunicat Agenției faptul că pe rolul Secției a VIII-a de Contencios Administrativ și Fiscal nu există nicio contestație formulată de Petre Roman împotriva raportului de evaluare emis de Agenția Națională de Integritate", se arată într-un comunicat al ANI. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Iohannis nu scapă de procesul cu ANI
Pagina a fost generata in 1.2072 secunde