Dacian Cioloș, la ora bilanțului:

"Am avut o șansă extraordinară să-mi servesc țara"

222
1

Articole de la același autor

Dacian Cioloș a făcut, ieri, un scurt bilanț al Cabinetului său, precizând că a fost o formulă excepțională a acestei guvernări, care a beneficiat de o susținere politică relativ volatilă în Parlament, ceea ce a îngreunat luarea unor decizii. 


"Acest Guvern a apărut într-un context social și politic excepțional, după manifestații de stradă, după demisia guvernului precedent, moment în care s-a convenit la nivel politic instalarea unui guvern tehnocrat. A fost deci o formulă excepțională a acestei guvernări și în acest context am beneficiat și de o susținere politică relativ volatilă în Parlament, ceea ce a îngreunat luarea unor decizii", a declarat Cioloș, la Palatul Victoria. 


Fostul premier a precizat că a fost conștient că așteptările oamenilor față de acest guvern vor fi foarte mari. 


"Presiunile au fost foarte mari ca acest guvern să demareze reforme și să intervină în foarte multe domenii, atâta vreme cât, pe de altă parte, unele partide se așteptau ca acest guvern să se ocupe în primul rând de administrarea treburilor curente ale țării. Însă, încă de la începutul guvernării, au ieșit la iveală mai multe probleme, mai multe lucruri ascunse timp de, în multe cazuri, peste 20 de ani, care și-au făcut simțită prezența și problemele au apărut, au ieșit la iveală în această perioadă, așa încât Guvernul nu avea cum să nu abordeze aceste lucruri frontal", a susținut Cioloș. 


El a mai adăugat că este mândru deoarece a avut o șansă extraordinară să servească țara și că va încerca să valorifice ceea ce a învățat, pentru interesul public. Totodată, fostul premier a spus, răspunzând unei întrebări, că nu și-a pus problema să părăsească țara.


Comentează știrea

rex
5 ianuarie 2017
Lacheul este o lichea!

Mananci rahat cu polonicul, bubosule imputit, ati avut sprijinul neconditionat de la sas si de la institutiile de forta, in general dusmanoase cu Romania si romani, ai distrus tu si gasca ta mult in tara, Romania a facut pasi inapoi in timpul vostru si de aceea romanii cu mintea la purtator ti-a urat tie si jigodiilor de langa sas, un -lasati-ne si plecati dracului din Romania!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4891 secunde