Alte zece magazine de vise din Constanța au fost închise

1581
Alte zece magazine de vise din Constanța au fost închise - 9ae7e87078e4f2437e9bb95707c994dd.jpg
Prefectul Claudiu Palaz a organizat, ieri, noi descinderi la magazinele ce comercializează plante etnobotanice. Controalele au vizat cele zece spații comerciale care au fost închise în momentul în care s-au organizat descinderile nocturne din luna decembrie.
"Dorim să mergem la magazinele pe care nu am putut să le controlăm la ultima inițiativă. La momentul respectiv s-au anunțat între ei, iar unii au apucat să închidă magazinele. Acum vom merge să îi luăm pe neașteptate. Nu cred că se gândesc că vom face descinderi pe timp de zi", a declarat prefectul înaintea acțiunilor de control.
Primul magazin luat la puricat a fost cel din apropierea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Inspectorii de la OPC, de la DSP și de la Garda Financiară au sesizat nereguli în ceea ce privește emiterea bonurilor fiscale.
Prefectul a remarcat că proprietarii magazinului de pe bulevardul Tomis numărul 144 nu au luat niciun fel de măsură, deși Garda Financiară a sesizat aceste nereguli și în timpul controlului dinaintea sărbătorilor de iarnă, "dar, în schimb, au schimbat personalul". În urma acestor sesizări, patronul magazinului a primit o amendă cu valoarea cuprinsă între 8.000-10.000 lei, spațiul comercial fiind închis.
Ulterior, Palaz a participat la încă patru descinderi din cele zece planificate. Astfel, magazinul de pe strada Frunzelor, cele două magazine de pe Bulevardul Mamaia și cel de pe strada Dr. Alexandru Marcovici au primit vizita prefectului, inspectorilor și organelor de poliție. Și aici s-au semnalat nereguli în ceea ce privește emiterea bonului fiscal.
De asemenea, s-a remarcat faptul că magazinele nu respectau condițiile normale de igienă, iar mulți dintre angajați nu aveau contracte de muncă.
Din toate magazinele s-au prelevat cantități semnificative de substanțe psihotrope pentru a fi supuse analizei și a se verifica dacă sunt ceea ce pretind a fi, controversatele îngrășăminte și semințe.
Potrivit informațiilor ulterioare, toate cele zece magazine controlate au fost închise. Prefectul a declarat că așteaptă ajutor din partea Primăriei Constanța pentru ca toate magazinele din oraș să dispară "odată pentru totdeauna".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3276 secunde