Alina Gorghiu: Vom depune moțiunea de cenzură, dar căutăm cel mai favorabil context

114
Alina Gorghiu: Vom depune moțiunea de cenzură, dar căutăm cel mai favorabil context - alinagorghiu1-1541587538.jpg
Opoziția va depune moțiunea de cenzură când va exista un număr suficient de voturi pentru ca demersul să fie un succes, a declarat la RFI senatorul PNL Alina Gorghiu. Ea speră că "sfârșitul de an ne va prinde cu o moțiune de cenzură votată de majoritatea din Parlament și pe cale de consecință, cu un nou Guvern".


Alina Gorghiu spune despre eventuala moțiune de cenzură că "este un calcul pe care-l facem în mod constant. Se fac de câteva săptămâni discuții, negocieri cu toate grupurile parlamentare, cu toți parlamentarii, care în acest moment și-au exprimat sau încă nu și-au exprimat opțiunea de a susține o moțiune de cenzură. Se va depune, fiind singura posibilitate într-o sesiune, avem un singur glonț de tras, o singură moțiune de cenzură, se va depune atunci când mizăm pe un număr suficient de voturi pentru ca această moțiune de cenzură să fie un succes".


Gorghiu a mai precizat că liberalii caută momentul cel mai favorabil pentru depunerea moțiunii de cenzură. "Vom folosi cel mai favorabil context. În momentul în care vom avea un număr de voturi, care să ne dea perspectiva unui succes la această moțiune, o vom depune negreșit, nu va exista sesiune fără moțiune de cenzură (...). Eu sper că sfârșitul de an ne va prinde cu o moțiune de cenzură votată de majoritatea din Parlament și pe cale de consecință, cu un nou Guvern", scrie romaniatv.net








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4615 secunde