€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Alina Gorghiu: Vom depune moțiunea de cenzură, dar căutăm cel mai favorabil context

Ştire online publicată Miercuri, 07 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Opoziția va depune moțiunea de cenzură când va exista un număr suficient de voturi pentru ca demersul să fie un succes, a declarat la RFI senatorul PNL Alina Gorghiu. Ea speră că „sfârșitul de an ne va prinde cu o moțiune de cenzură votată de majoritatea din Parlament și pe cale de consecință, cu un nou Guvern”.


Alina Gorghiu spune despre eventuala moțiune de cenzură că „este un calcul pe care-l facem în mod constant. Se fac de câteva săptămâni discuții, negocieri cu toate grupurile parlamentare, cu toți parlamentarii, care în acest moment și-au exprimat sau încă nu și-au exprimat opțiunea de a susține o moțiune de cenzură. Se va depune, fiind singura posibilitate într-o sesiune, avem un singur glonț de tras, o singură moțiune de cenzură, se va depune atunci când mizăm pe un număr suficient de voturi pentru ca această moțiune de cenzură să fie un succes".


Gorghiu a mai precizat că liberalii caută momentul cel mai favorabil pentru depunerea moțiunii de cenzură. „Vom folosi cel mai favorabil context. În momentul în care vom avea un număr de voturi, care să ne dea perspectiva unui succes la această moțiune, o vom depune negreșit, nu va exista sesiune fără moțiune de cenzură (...). Eu sper că sfârșitul de an ne va prinde cu o moțiune de cenzură votată de majoritatea din Parlament și pe cale de consecință, cu un nou Guvern", scrie romaniatv.net
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7321 secunde