Alina Gorghiu: Tehnocrația este doar o soluție temporară

160
1
Alina Gorghiu: Tehnocrația  este doar o soluție temporară - alinagorghiu-1464881906.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă că punctul de vedere al consilierului prezidențial Laurențiu Ștefan cu privire la viitorul Guvern nu reprezintă și viziunea liberalilor și subliniază că tehnocrația este doar o soluție temporară.

"PNL este concentrat în acest an pentru a câștiga alegerile locale și parlamentare. În urma acestor alegeri, ne dorim să administrăm cât mai bine și cât mai multe orașe ale României, iar în toamnă să formăm majoritatea parlamentară pentru desemnarea unui premier liberal. Analizele consilierului prezidențial reprezintă punctul său personal de vedere pe care îl respect, dar nu reprezintă și viziunea Partidului Național Liberal. Tehnocrația este doar o soluție temporară, viabilă doar pe termen scurt, pentru a asigura stabilitate într-un an electoral complicat", a susținut, ieri, Alina Gorghiu într-o declarație de presă remisă redacției.

Zilele trecute, consilierul prezidențial Laurențiu Ștefan a spus că fosta coaliție de stânga la putere în România reprezintă o șansă bună de forțe care să totalizeze voturi în alegerile parlamentare din decembrie, dar este puțin probabil să obțină suficient sprijin pentru a forma un guvern. 

Comentează știrea

constantean
3 iunie 2016
burghiusi democratia

Mai fatuco du- te si cresteti copilul ca pe tine nu te- a ales nimeni...Esti o masura...Temporara in PNL..VAi Bratienii se rasucesc in mormant cand se uita la tine si porcul de Blaga

Pagina a fost generata in 0.6114 secunde