Mai multe ştiri online:

Alianța 2020 USR PLUS: "Dragnea a mințit de-a înghețat Belina"

Ştire online publicată Marţi, 16 Aprilie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Alianța 2020 USR PLUS afirmă, ironic, după ce Liviu Dragnea a susținut că Guvernul PSD a absorbit mai multe fonduri UE decât Guvernul Cioloș, că acesta minte de-a înghețat Belina și că, de fapt, coaliția PSD-ALDE a atras cu 22% mai puține fonduri europene de coeziune decât Guvernul Cioloș în 12 luni.

„Dragnea a mințit de-a înghețat Belina. Spune că guvernele PSD ALDE au absorbit de patru ori mai multe fonduri europene decât Guvernul Cioloș. Credem că îi lipsesc noțiuni elementare de matematică. Pentru că în 2016 au intrat în România 7,4 miliarde de euro, în total. În ultimii doi ani, guvernele Dragnea - toate 3 - au reușit să atragă câte 4,7 miliarde pe an. Oricum ar întoarce cifrele domnul Dragnea cu tot PSD-ul, realitatea e alta decât cea pe care o vinde ieftin“, afirmă reprezentanții Alianței, potrvit News.ro.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susținut, recent, într-o postare pe Facebook, că guvernul PSD a adus de patru ori mai multe fonduri europene față de guvernul precedent.

„Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene față de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii și România merită mai mult!“, afirmă liderul PSD.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7513 secunde