€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Alexandru Mazăre, lupul singuratic? Colegii săi nu vor să plece din PSD

Ştire online publicată Marţi, 24 Februarie 2015. Autor: Ana FULAȘ IONESCU
După demisia din PSD a senatorului Alexandru Mazăre toată lumea se aștepta ca gestul său să fie urmat și de ceilalți parlamentari social-democrați de Constanța, mai ales dacă ținem cont de unitatea echipei PSD de la Constanța. Cu toate acestea, colegii senatorului Mazăre par a fi, cel puțin deocamdată, rezervați în astfel de mișcări. Astfel, parlamentarii PSD de Constanța au declarat la unison, pentru Cuget Liber, că nu intenționează să părăsească momentan barca social democrată.

Deputatul Cristina Dumitrache a subliniat că nu intenționează să plece din partid. „În prezent, nu pot spune că nu mă regăsesc în politica partidului. Sunt în acest partid de mai bine de 10 ani”, a declarat Dumitrache. Nici colegul de partid, deputatul Mircea Dobre, nu are de gând să lase formațiunea politică care l-a propulsat. Dobre nu este adeptul mutării dintr-un partid în altul, făcând parte din PSD din anul 1999. Parlamentarul este de părere că dacă va veni o zi în care se va gândi să plece din PSD, cel mai înțelept ar fi să iasă de tot din politică. La rândul său, parlamentarul PSD Radu Babuș a afirmat că nu are de gând să plece din partid. „La noi în partid se discută, se comunică. Deciziile care se iau de către conducerea na-țională, unele îmi plac, altele ba, dar asta nu înseamnă că trebuie să părăsesc PSD. Vin cu argumente și-mi expun părerea!”, a adăugat Babuș.

Vicepreședintele PSD Constanța, Cristinel Dragomir, este de părere că nimic nu s-a schimbat în partid: „PSD este la fel ca în anul 2012. Au fost doar câteva excluderi și atât! Așteptăm Consiliul Național să vedem în ce direcție o luăm! Rămân în partid până în 2016.”

Amintim că duminică, senatorul PSD de Constanța, Alexandru Mazăre și-a dat demisia din partid. Politicianul s-a înscris în formațiunea lui Geoană, numită „România Noastră”. Decizia lui Mazăre vine ca urmare a eșecului alegerilor prezidențiale de anul trecut, când actuala conducere a partidului nu a demisionat. Senatorul PSD a făcut parte din partid timp de 12 ani.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7169 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3912 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9102 secunde