€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Aleșii locali, vot favorabil pentru modernizarea unei săli de sport din Constanța

Ştire online publicată Joi, 02 August 2018. Autor: Carmen MOCANU
Proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 233/2018 privind asigurarea finanțării de la bugetul local a cheltuielilor care nu se finanțează de la bugetul de stat prin programul național de dezvoltare locală pentru obiectivul de investiții „Consolidare structură de rezistență, supraînălțare și modernizare clădire și dotări sală de tenis de masă în cadrul Liceului Nicolae Rotaru din Constanța” a trecut de votul consilierilor locali din municipiul Constanța. Decizia a fost luată la ultima ședință a Consiliului Local Municipal Constanța ce a avut loc zilele trecute.

Așadar, Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” intră în proces de modernizare. În acest sens, reprezentanții administrației publice locale intenționează să modernizeze sala de sport pentru a dezvolta și a crea condiții celor care doresc să facă performanță la tenis de masă.

„Consilierii locali au votat ultima actualizare a proiectului ce vizează consolidarea și modernizarea sălii de tenis de masă de la Liceul cu Program Sportiv «Nicolae Rotaru» din Constanța. Este un proiect în parteneriat cu Guvernul României. Sper să ajungem cât mai repede să asigurăm campionilor României, pentru că nu vorbim doar despre campionii municipiului Constanța, un climat de antrenament decent. Probabil că ați văzut ce discrepanță este între sediul Antifraudă și locul în care se antrenează copiii noștri. Constanța merită o asemenea investiție”, a declarat primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.1803 secunde