Aleșii locali din Năvodari, interesați de promovarea orașului

168
Aleșii locali din Năvodari, interesați de promovarea orașului - alesiilocalidinnavodari-1392662907.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Năvodari, s-au reunit, ieri seară, în cadrul unei ședințe ordinare, pe ordinea de zi fiind 38 de proiecte de hotărâri.
În cadrul întâlnirii, aleșii locali au aprobat contul de execuție bugetară pentru anul trecut și au aprobat bugetul local de venituri și cheltuieli pe 2014. Totodată, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind acordarea de înlesniri la plata impozitelor și taxelor locale datorate bugetului local de locuitorii din Năvodari.
Pentru siguranța cetățenilor din localitate, consilierii locali au stabilit ca Poliția Orașului Năvodari să beneficieze de o cotă la carburanți, iar pentru a veni în sprijinul celor cu venituri mici a fost reglementată activitatea cantinei de ajutor social din Năvodari.
În altă ordine de idei, este bine știut interesul aleșilor locali din Năvodari pentru promovarea localității ca și stațiune turistică. Drept urmare, în cadrul ședinței a fost votat un proiect de hotărâre prin care orașul Năvodari să adere la Asociația Națională a Stațiunilor Turistice din România, în vederea dezvoltării și promovării turismului local. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6871 secunde