Aleșii locali din comuna Grădina au decis modernizarea accesului către biserică

239
Aleșii locali din comuna Grădina au decis modernizarea accesului către biserică - alesiilocalidincomunagradina-1441122588.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici, are în derulare mai multe proiecte ce sunt în interesul locuitorilor pe care-i reprezintă. 
Recent, gospodarul șef împreună cu Consiliul Local Grădina au demarat proiectul "Realizare împrejmuire și cale de acces biserica Sf. Parascheva, Parohia Grădina". Un alt proiect ce se află în curs de implementare vizează reabilitarea cimitirului musulman și a celui adventist. 


"La sfârșitul anului trecut, au fost reabilitate cimitirele ortodoxe din Grădina și Cheia, deoarece niciunul dintre cele patru nu a fost reabilitat vreodată. Ur-mează să fie reabilitate cel musulman și cel adventist pe modelul celor ortodoxe, adică vor avea alei și o parcare în față", a explicat șefa administrației publice din comuna Grădina, Gabriela Iacobici. 


Totodată, ea a adăugat că un alt proiect ce va fi luat în discuție cât de curând se referă la construirea unei case mortuare pentru cimitirul din Grădina.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1233 secunde