Dacian Cioloș:

"Alegerile anticipate, singura modalitate de a relegitima clasa politică"

231
Fostul premier Dacian Cioloș spune că alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politică, adăugând că Guvernul Dăncilă trebuie să plece pentru că este incompetent și o rușine pentru profesioniștii români.

"Mi-am dorit foarte tare să cred că lucrurile se vor liniști. Că manipularea, minciuna și agresivitatea vor înceta. Că ne vom întoarce la normalitate și decență. M-am înșelat. Avem partidele lui Dragnea, televiziunile lui Dragnea și guvernul lui Dragnea. Riscăm să devenim țara lui Dragnea. România legilor lui Iordache, a justiției lui Nicolicea și Șerban Nicolae și a guvernului doamnei Dăncilă este o Românie iliberală care în ultima vreme pare să fie condusă în stil mafiot. România e a celor mulți și cinstiți, care așteaptă o țară condusă pentru binele tuturor, și nu doar pentru binele șefului PSD, al celor 73 de pușcăriași și al celor care se tem de lege. Vom fi în stradă. Trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislații noi care afectează statul de drept și ordinea constituțională. Să convingem parlamentul că este acolo pentru România și nu pentru Dragnea", a scris fostul premier, ieri, pe pagina sa de Facebook.

El susține că actualul guvern trebuie să plece, iar clasa politică să fie reformată.

"Guvernul Dăncilă trebuie să plece. Nu numai pentru că este incompetent și o rușine pentru profesioniștii români, ci pentru că este construit pentru interesele unui om dovedit infractor și nu pentru România. Alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politica. Este șansa începutului reformării clasei politice și șansa de a readuce în prim plan interesele României și nu cele ale corupților", conchide Cioloș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2778 secunde