€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Alegeri Constanța / "Dacă erați mai mulți, mesajul meu ar fi sunat un pic diferit"

Ştire online publicată Luni, 06 Iunie 2016. Autor: Cuget Liber Online.
Intrat în cursă pentru fotoliul de primar al Constanței, liberalul Vergil Chițac a fost devansat de candidatul PSD, Decebal Făgădău, cel care va conduce Primăria Constanța în următorii patru ani, după ce a reușit să obțină cele mai multe voturi din cele exprimate de constănțeni.

Pe pagina personală de Facebook, Vergil Chițac a postat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care l-au votat, exprimându-și totodată părerea că dacă lumea ar fi ieșit la vot într-un număr mult mai mare, rezultatul alegerilor ar fi putut fi altul:

"Dragii mei, doresc să vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și în proiectul meu pe parcursul acestor luni. Vă spun cu toată sinceritatea că sunt mândru de voi și de felul în care v-ați comportat pe parcursul acestei campanii. Doresc să vă felicit pe toți cei care ați ieșit ieri la vot. Sunt convins că, dacă erați mai mulți, mesajul meu ar fi sunat un pic diferit astăzi. De asemenea, felicitările mele se îndreaptă negreșit și către contracandidații mei, învingători sau nu. Am încredere că, într-o bună zi, Constanța va (re)deveni cu adevărat Puternică. A fost o onoare. Vă îmbrățișez!"

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7487 secunde