Mai multe ştiri online:
Deputatul Varujan Vosganian:

ALDE solicită Guvernului prelungirea termenului de înlocuire a caselor de marcat

Ştire online publicată Sâmbătă, 29 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, solicită Guvernului prelungirea termenului prin care s-a instituit obligativitatea pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) de înlocuire a caselor de marcat cu rolă jurnal cu aparate de marcat cu jurnal electronic, până la data la care ANAF va fi dotată tehnic și logistic cu aparatura electronică necesară.

„E vorba de legea privind casele de marcat. Solicităm Guvernului României să prelungească termenul prin care s-a instituit obligativitatea pentru întreprinderile mici și mijlocii să înlocuiască casele de marcat cu aparatele de marcat cu un jurnal electronic până la data la care Ministerul Economiei și Finanțelor, prin ANAF, va fi dotat tehnic și logistic cu toată aparatura electronică necesară. Este un răgaz pe care îl socotim corect pentru administrarea acestei legi și care este, în același timp, un răgaz și pentru întreprinderile mici și mijlocii”, a precizat Vosganian, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8869 secunde