ALDE Constanța susține candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidențiale

501
ALDE Constanța susține candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidențiale - ionpopatariceanugabrieldaraban-1560843306.jpg

Articole de la același autor

Senatorul Ion Popa, președinte al Filialei ALDE Constanța atrage atenția asupra confuziei voit create în legătură cu candidatura președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu:

"În ultimele zile am sesizat un început de confuzie. Confuzie indusă, bineînțeles, de specialiștii în domeniu. E drept că le-au cam reușit manipulările în ultima vreme, însă de data asta vreau să-i demasc.

Călin Popescu Tăriceanu nu a afirmat că nu va mai candida la prezidențiale! Nu a zis asta. Dar haideți să lămurim pe deplin lucrurile. Ca vechi liberal și cunoscându-l foarte bine pe Călin Popescu Tăriceanu și după ce am analizat împreună cu colegii din ALDE Constanța situația politică din România, am decis să-i cerem președintelui Tăriceanu să-și anunțe candidatura la alegerile prezidențiale de anul acesta. Și vom susține în forurile statutare ale ALDE formalizarea acestei candidaturi. Nu ai cum să vorbești despre liberalism în România excluzându-i pe cei mai de seamă exponenți, iar unul dintre ei este, indubitabil, Călin Popescu Tăriceanu!", a transmis liderul ALDE Constanța, senatorul Ion Popa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.473 secunde