ALDE Constanța și-a desemnat candidații la alegerile locale din 5 noiembrie

1643
ALDE Constanța și-a desemnat candidații la alegerile locale din 5 noiembrie - alde-1508069475.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții ALDE Constanța s-au reunit, sâmbătă, în ședința Delegației Permanente Teritoriale ALDE, filiala Constanța, în cadrul căreia s-a realizat prezentarea candidaților stabiliți în urma ședinței Biroului Permanent Teritorial pentru funcția de primar în comunele Pantelimon și Bărăganu, precum și pentru funcțiile de consilieri locali în comuna Mereni.


Ședința a fost prezidată de deputatul Andrei Gerea, președintele interimar al Organizației Județene ALDE Constanța, împreună cu Daniel Learciu, președintele Organizației Municipale ALDE Constanța.


Drept urmare, Lenuța Nedelcu va candida, din partea ALDE, pentru funcția de primar al comunei Pantelimon și Ion Vasilache pentru funcția de primar al comunei Bărăganu.


Totodată, împreună cu lista de candidați la funcția de consilieri locali, a fost propus, pentru funcția de viceprimar al comunei Mereni, Dumitru Guriță, președintele organizației locale.


Tot sâmbătă, ALDE Constanța a organizat, la Căminul Cultural din comuna Pantelimon, în prezența a peste 100 de locuitori, evenimentul de lansare a candidatului ALDE la Primăria Pantelimon, în persoana Lenuței Nedelcu.


Reamintim că, pe 5 noiembrie, în comuna Pantelimon vor avea loc alegeri locale pentru alegerea unui nou primar după ce, fostul șef al administrației publice locale, Vasile Neicu, de la PSD, a decedat. 


Totodată, în aceeași zi, vor avea loc alegeri în comuna Bărăganu, pentru desemnarea unui nou primar, dar și în comuna Mereni, pentru alegerea unui nou consiliu local. 


Decizia de organizare a unor alegeri, în comuna Bărăganu, vine după ce fostul primar, Titu Neague, a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate, iar la Mereni, după ce vechiul Consiliu Local a fost dizolvat de instanța de judecată, pe motiv că nu s-a constituit în două ședințe consecutive. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4514 secunde