ALDE Constanța inițiază referendum pentru demiterea primarului de la Mereni

363
ALDE Constanța inițiază referendum  pentru demiterea primarului de la Mereni - aldedaniellearciu-1520526138.jpg

Articole de la același autor

Președintele organizației locale ALDE Constanța, Daniel Learciu, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că va iniția un referendum pentru demiterea primarului comunei Mereni, Silviu Florentin Gârea, de la PSD.

Liderul ALDE îl acuză pe șeful administrației locale din Mereni că refuză să pună în aplicare rezultatul alegerilor parțiale, care au avut loc în luna noiembrie a anului trecut, atunci când a fost ales un nou Consiliu Local.

În plus, Learciu mai este supărat deoarece consilierul ALDE, care a fost ales de colegii lui în funcția de viceprimar, nu a primit atribuții nici până acum.

"La Mereni vom iniția un referendum pentru demiterea domnului primar deoarece refuză să întrunească Consiliul Local care, din punctul nostru de vedere, a fost ales legal. De asemenea, nu i-a dat atribuții viceprimarului care este de la ALDE. Domnul viceprimar nu primește salariu deși merge la serviciu și este ales cu respectarea procedurilor. Este o încălcare flagrantă a legii. Secretarul Consiliului Local îi acordă prin dispoziție dreptul de a semna anumite documente doar o oră pe zi sau o situație de genul acesta", a spus Daniel Learciu.

El a explicat că, de săptămâna viitoare, ALDE va începe să strângă semnăturile necesare pentru declanșarea referendumului.

Reprezentanții ALDE spun că vor strânge cele 600 de semnături necesare într-o lună, iar demersul lor este susținut și de cei de la PNȚCD și PNL. În schimb, demersul nu este susținut de PMP și PSD. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5067 secunde