AEP, dezbatere publică pe tema documentelor privind votul prin corespondență

84
AEP, dezbatere publică pe tema documentelor privind votul prin corespondență - votprincorespondenta22662000-1455280927.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a lansat, în dezbatere publică, un proiect de hotărâre de Guvern prin care sunt stabilite documentele necesare exercitării votului prin corespondență ce trebuie transmise alegătorilor. Votul prin corespondență se va aplica doar la alegerile parlamentare din toamnă. 


Potrivit AEP, documentele necesare exercitării dreptului de vot prin corespondență care sunt transmise alegătorului sunt: un plic exterior prevăzut cu elemente de siguranță care să asigure sigilarea acestuia, în care vor fi introduse plicul interior și certificatul de alegător, un plic interior prevăzut cu elemente de siguranță care să asigure sigilarea acestuia, în care vor fi introduse opțiunea sau opțiunile de vot, după caz, certificatul de alegător, instrucțiuni privind exercitarea dreptului de vot și buletinul de vot prin corespondență. De asemenea, plicul interior va conține un autocolant cu mențiunea "Votat", prevăzut cu elemente de siguranță stabilite prin hotărâre a Guvernului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.834 secunde