Zilele Orașului Năvodari, trei zile de sărbătoare și distracție cu Antonia și Alex Velea

396
1
Zilele Orașului Năvodari, trei zile de sărbătoare și distracție cu Antonia și Alex Velea - navodari-1374679328.jpg

Articole de la același autor

Week-endul aduce distracție mare pe litoralul românesc. Cele mai tari vedete ale muzicii românești se pregătesc de un maraton artistic de trei zile și trei nopți pentru a celebra, așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, Zilele Orașului Năvodari. Așadar, de vineri și până duminică, distracția face casă bună cu Năvodariul, pe stadionul Flacăra, din localitate.

Festivitatea dedicată Zilele Orașului va debuta vineri, de la orele 18, când Matheo, Like Chocolate, Petrică Mâțu Stoian, Sorin Copilul de Aur, Nicu Albu și Maria Stan vor încinge atmosfera cu muzica lor.

Ziua de sâmbătă o va aduce la Năvodari pe… Antonia, care, de la ora 17 va susține un mini concert cu cele mai tari piese ale ei. Surprizele nu se opresc aici. După frumoasa Antonia e rândul unei alte bombe sexy să urce pe scenă. E vorba chiar despre Nicoleta Luciu. Vor mai întreține atmosfera Life Antract, Gheorghe Gheorghiu, Săndel și Aurora, Axinte și Marco.

Ultima zi a festivalului, duminică 28 iulie, va avea, de asemenea, invitați de marcă. Lista este deschisă de Alex Velea. Chiar dacă nu cântă în aceeași zi cu Antonia, oare ce vor face cei doi presupuși înamorați la Năvodari? Vom vedea și poate ne vor spune chiar ei. Alături de Alex Velea "frate", pe scenă vor mai urca formația Pact, Nicu Paleru, Ștefania Rareș, Uni-k, Dan, Liliana și Violeta și Geapana, care vor face o atmosferă de adevărată sărbătoare pentru năvodăreni, dar și pentru toți turiștii de pe litoral care vor da curs invitației primarului Nicolae Matei de a participa la acest eveniment.

Pe lângă muzică și divertisment de calitate, cei prezenți vor avea parte de inedite concursuri și surprize, iar duminică seara, pentru a marca cum se cuvine sărbătoarea, va avea loc un impresionant joc de artificii.

Aflată la cea de-a șaptea ediție, sărbătoarea Năvodariului a reușit să devină, vară de vară, unul dintre cele mai importante evenimente de pe litoral, reprezentând un punct de atracție pentru majoritatea turiștilor din nordul litoralului. Lucru urmărit încă de la început și de primarul Nicolae Matei. "Pentru toți năvodărenii, dar și pentru turiști, vom sărbători cum se cuvine zilele Orașului Năvodari. Trebuie să ne mândrim cu orașul nostru, care, tot mai mult, reușește să se așeze tot mai stabil pe harta turismului românesc. Cu această ocazie, ca și anul trecut, îi asigur pe toți năvodărenii că urbea se află pe mâini bune și împreună cu toți angajații Primăriei și Consiliul Local vom face din Năvodari cel mai frumos oraș din România", ne-a declarat primarul Nicolae Matei.

Comentează știrea

ccc
31 iulie 2013
pact

nu stiu cine a facut programul! PACT erau bine-merci la Sulina in ziua cand trebuiau sa concerteze la Navodari!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.362 secunde