,,Zestrea'' lui Chiru în bătălia cu Mazăre

3337
17
,,Zestrea'' lui Chiru în bătălia cu Mazăre - gigichiru24-1322598138.jpg

Președintele PDL Constanța, Cristian Gigi Chiru, a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, numărul de semnături colectate
pe parcursul a două luni, în cadrul campaniei pentru demiterea primarului Radu Mazăre.

Deși, la demararea inițiativei, Gigi Chiru planificase strângerea a 70.000 de semnături în doar o lună, pe parcursul lunilor septem-brie și octombrie, 53.865 de constănțeni au semnat împotriva primarului Radu Mazăre. Totuși, spune liderul PDL Constanța, acțiunea reprezintă un succes, explicând că, raportat la numărul actual de alegători invocat de Nicușor Constantinescu, cele aproximativ 54.000 de persoane ar însemna un procentaj de apro-ximativ 25%.
"Dacă ne gândim la numărul de persoane care au participat la re-ferendum, adică 130.000, asta înseamnă un procent de aproxi-mativ 43%. Consider că acțiunea a fost un real succes. Știm că aceste 53.000 de persoane nu vor vota cu siguranță cu Radu Mazăre", a declarat Chiru.
Liderul democrat-liberal a declarat că a decis să transforme campania de demitere a primarului Radu Mazăre într-o campanie de schimbare a acestuia. Decizia este justificată de faptul că "alegerile din 2012 se apropie", fapt pentru care organizarea unui tur de scrutin anticipat ar fi imposibilă. Potrivit spuselor lui Chiru, campania va fi reluată după perioada sărbătorilor de iarnă.
"Dacă vom continua campania pentru demitere, ne vom afla în cele șase luni de dinaintea alegerilor în care nu poate fi demis din funcție primarul. De aceea, am decis să schimbăm campania de demitere, într-o campanie de strângere de semnături pentru schimbarea primarului. Trebuie să le dăm constănțenilor posibilitatea de a-și exprima opinia cu privire la actualul primar", a declarat Chiru.

Reamintim că, la începutul lunii septembrie, PDL Constanța a pornit o campanie pentru demiterea primarului Radu Mazăre. Democrat liberalii constănțeni, la inițiativa președintelui Cristian Gigi Chiru, au angajat două companii private, care au distribuit plicuri în fiecare cutie poștală a locuitorilor orașului. Aceștia au fost informați cu privire la campania desfășurată de PDL, iar 53.865 de persoane au trimis înapoi plicul cu semnătură pentru demiterea primarului.
Chiru a explicat că au existat și plicuri în care i-au fost adresate injurii, venite "probabil de la oamenii lui Mazăre". Totuși, cele mai multe dintre mesaje sunt despre atitudinea "rușinoasă" pe care Radu Mazăre o are față de oraș.
Printre expeditori, se numără și Elena Jean, sora regretatului actor Jean Constantin, care afirmă: "Populația autohtonă a Constanței sau cei veniți în ultimii 60-70 de ani suferă în tăcere exhibiționismul și conduita rușinoasă a lui Radu Mazăre. Este total lipsit de moralitate și s-a menținut în toți acești ani prin manipularea vârstnicilor cu pensii modeste, oferindu-le de câteva ori pe an faimoasele pomeni din contribuțiile tuturor categoriilor de oameni din Constanța, devenit un oraș foarte murdar și în stare de paragină. În-tr-adevăr, el a îmbrăcat multe ipostaze și haine, toate dintre ele detestabile. Este un om care disprețuiește instituțiile culturale, școlile, parcurile, bibliotecile, Cazinoul etc. A fost și este o pacoste, o rușinoasă impostură".
Alți respondenți vorbesc despre "distrugerea Cazinoului", "starea mizerabilă a trotuarelor", despre "umilința pe care pensionarii o suportă pentru pachetele cu alimente" și despre multe alte probleme pe care le asociază cu mandatele de primar ale lui Radu Mazăre.



Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Aligator
30 noiembrie 2011
BRAVO LUI CHIRU!

E vremea schimbarii pentru Mazare si Chiru este cel care se implica cel mai mult in acest lucru. Chiru primar in 2012!! MULT SUCCES

gogu
30 noiembrie 2011
fara

nu stiu daca chiru este solutia dar stiu ca mazare trebuie sa fie schimbat.in cel mai scurt timp mazare v-a ajunge un un fel de ceausescu.

admirator
30 noiembrie 2011
succes, domnule Chiru!

Sa speram ca vor veni la vot mai multi constanteni si ca "masina de vot" PzD-ista va fi gripata!

Fritz
30 noiembrie 2011
SS Mazăre

Aceste pachete pentru boșorogi se dau din contribuția sponsorilor sau din bugetul primăriei ??. Dacă e din bugetul primăriei, atunci cum se face că Prefectul nu a făcut absolut nimic pentru stoparea cheltuirii banului public în afara legii ?!. Cred că acest prefect e o șulfă cu două fețe, sau poate o momâie care se numește prefect

Wanda
30 noiembrie 2011
Minciuni

Chirule, nici nu te-ai vazut pe langa primarie si bati campii. Esti mai periculos decat Mazare, d-le!!

dan
30 noiembrie 2011
vise chirule!

ce chirule vreti sa 'portocalizati' si orasul asta, nu va mai ajungecat rau a-ti facut?

viceprimarul
30 noiembrie 2011
mazare de copacabana

Mesajul d-nei profesor Elena Jean descrie cu o claritate de 200% situatia in care se afla municipiul nostru, Constanta, de aproape 12 ani, si se observa ca nu se vorbeste de vreo culoare politica, ci doar de individul mazare, un probabil viitor primar sau secundar in raionul Copacabana. Si cred ca sunt si mai multi de 53865 de semnatari, dar nu au dorit sa-si exprime parerea.

rex
30 noiembrie 2011
Vise de javre imputite

Pupati-va singuri baieti! constantenii nu vor fi condusi de hoarda ce se hraneste cu duhoarea irespirabila emanata de hidosenia de la Cotroceni. JAVRELE PORTOCALII nu vor mai pacali pe multi romani, implicit pe multi constanteni, cu toate manariile (comasarea alegerilor, formarea de partidulete)pe care vor sa le faca .Tot ce au castigat aceasta adunatura de hoti a fost pe baza de :furaciune, santaj si pacaleala.

constantean
30 noiembrie 2011
rex si limbile in fundul lui mazare

pesedist jegos, iar scoti capul in lume? ti-au mai dat mazare si constantinescu ceva de lins de te-ai treyit asa devreme sa comentezi. Ba dobitocule, decat cu mafia rosie comunisto-pesedista-liberala mai bine cu boc de 2000 de ori.

olguta
30 noiembrie 2011
domnu chiru

salvati catei de la eutanasiere si noi o sa v-a votam

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4187 secunde