Zanfir Iorguș şi Mohammad Murad, "Împreună pentru Mangalia": "Va fi cel mai frumos oraş al României"

413
Zanfir Iorguș şi Mohammad Murad,
Alegerile pentru Primăria Mangalia au intrat în linie dreaptă! Cei doi finaliști sunt, fără îndoială, Radu Cristian și Mohammad Murad. Asta, după ce candidatul independent la Primăria Mangalia a primit sprijinul din partea lui Zanfir Iorguș, maximizând, astfel, șansele pentru câștigarea primăriei.

Acum, când mai sunt două zile până la alegeri, se ascut cuțitele în acest război mediatic, în mare parte.

„Am văzut cum, în ultimele zile, în disperarea că pierde primăria, Radu Cristian a apelat la tot felul de minciuni pentru a încerca să convingă locuitorii Mangaliei să mă voteze chiar dacă eu am anunțat public în nenumărate rânduri că îl susțin pe Dr. Mohammad Murad. Asta este reacția unui om care se simte încolțit, pentru că știe că, după 8 ani plini de promisiuni și fără nicio realizare, a venit momentul să plece.

Încă o dată, simt nevoia de a le spune celor care mă susțin de ce am ales acest lucru. Scopul alianței «Împreună pentru Mangalia» a fost întotdeauna îndepărtarea actualei administrații de la conducerea orașului nostru. De asta, ne-am alăturat echipei lui Mohammad Murad, pentru ca, împreună, să aducem schimbarea în Mangalia. Pe de o parte, avem experiența sa în turism, care nu poate fi contestată de nimeni, și, de cealaltă parte, avem experiența mea și a echipei mele dovedită deja în administrație. Împreună vom reuși să readucem Mangalia acolo unde îi este locul - cel mai frumos oraș al României.

De aceea, rog toți locuitorii Mangaliei să voteze poziția 8 pe buletinul de vot - Dr. Mohammad Murad și, pe toate celelalte buletine de vot, reprezentanții alianței PSD + ALDE + PNȚCD! Doar așa putem reuși!”, a declarat Zanfir Iorguş.

Zanfir Iorguș și-a declarat public susținerea față de Mohammad Murad în cursa pentru Primăria Mangaliei și promovează, împreună cu acesta, proiecte concrete care vor fi realizate pentru orașul de la malul mării.

(Comandat de PSD Constanţa, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21200019)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3727 secunde