Vrei să-l susții pe Dan Barna la prezidențiale? Membrii USR-Plus te așteaptă pe faleză

903
Vrei să-l susții pe Dan Barna la prezidențiale? Membrii USR-Plus te așteaptă pe faleză - vrei-1565724255.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Alianței USR-Plus din Constanța dau, astăzi, la ora 18.00, startul strângerii de semnături pentru candidatul Dan Barna la alegerile prezidențiale. Campania va începe în două locații, simultan: Faleza Cazino - Constanța și Piațeta Cazino - Mamaia.


"Schimbarea se întâmplă în stradă! În stradă am protestat de fiecare dată împotriva corupției, în stradă am luptat pentru o justiție independentă, în stradă am strâns semnături pentru Fără Penali și Oameni Noi, în stradă candidații USR Plus au convins oamenii că avem cel mai bun plan pentru România în Europa, în stradă suntem din nou pentru a vorbi despre președintele României", a transmis Florin Cocârgeanu, de la USR Constanța. 


El a adăugat că Dan Barna candidează din partea alianței USR Plus pentru o Românie în care românii din Diaspora să vrea să se întoarcă și din care tinerii să nu mai dorească să plece, o Românie liberă și prosperă, o Românie în care statul să-și apere cetățenii, nu liderii politici corupți.


"Vrem să înnoim România, să clădim un stat în care nimeni să nu fie deasupra legii. Vom continua să luptăm pentru asta și, ca să avem pârghiile necesare, vrem să câștigăm alegerile prezidențiale, apoi pe
cele locale și parlamentare", a mai transmis Florin Cocârgeanu. 


"Voi fi un șef de stat prezent și implicat"


Săptămâna trecută, președintele USR, Dan Barna, a afirmat, la lansarea campaniei de strângere de semnături pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale, că va fi un șef de stat prezent și implicat.


"Președintele, într-adevăr, nu conduce Guvernul, dar președintele este exact acela care dă mesajul și direcția unei națiuni. Un președinte prezent, un președinte full time, care este prezent în toată viața comunității, în toate întâmplările comunității, nu doar la crize, este în momentul acesta fundamental pentru România, deoarece românii din Diaspora, tinerii care sunt acolo și nu doar ei, ne-au spus în întâlnirile pe care le-am avut că de fapt ce le lipsește este încrederea în România. Un președinte care să restabilească încrederea este fundamental necesar și de fapt asta este ceea ce alianța USR - PLUS și eu, candidatul Dan Barna, le promitem românilor, restabilirea încrederii în țara noastră. (...) Ceea ce voi face după ce voi ajunge la Cotroceni voi fi un președinte prezent și implicat", a declarat Dan Barna.


Printre altele, el a menționat că USR-PLUS și-a propus să strângă cel puțin 300.000 de semnături pentru candidatura sa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2546 secunde