Vrea sau nu PSD la guvernare? Există trei variante propuse de Ciolacu

276
Vrea sau nu PSD la guvernare? Există trei variante propuse de Ciolacu - psd-1635271419.jpg

Articole de la același autor

Liderii PSD au discutat marți, într-o ședință restrânsă, variantele de lucru în actuala criză politică. Potrivit unor surse participante la ședință, președintele PSD le-a prezentat cele trei variante pe care le are partidul: intrarea la guvernare, susținerea unui guvern minoritar PNL-UDMR sau opoziție totală.

„Au fost analizate toate variantele cu avantaje și dezavantaje. Unii ar vrea la guvernare, alții nu”, susțin sursele citate.

„Nu am discutat despre niciun nume de ministru. Mai întâi să stabilim că intrăm, apoi negociem ministerele și abia după vom stabili nume de miniștri”, au mai adăugat surse din PSD.

În ceea ce privește susținerea unui guvern minoritar, aleșii PSD au cerut conducerii partidului să primească garanții că vor obține fonduri de la guvern, dacă vor vota pentru învestirea unui executiv PNL-UDMR. La ultima alocare de bani din fondul de rezervă al premierului PSD a primit doar 15% din suma totală de un miliard de lei distribuită autorităților locale. Marcel Ciolacu le-a transmis liderilor să se gândească la propunerile făcute, astfel încât în aceste zile să poată fi luată o decizie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5617 secunde