Decebal Făgădău:

"Voi face publică lista celor evacuați din cartierul Henri Coandă"

961
5

Articole de la același autor

De la o zi la alta, există tot mai multe voci care blamează construcția a noi locuințe în cartierul "Henri Coandă", cu atât mai mult cu cât administrația locală a demarat proiectul ce privește extinderea acestuia.


Viceprimarul cu atribuții de primar al Constanței, Decebal Făgădău, dă asigurări că situația se află sub control și, mai mult, susține că persoanele care sunt certate cu legea și îi deranjează pe locuitorii din cartierul "Henri Coandă" și pe cei din împrejurimi vor fi evacuate. De altfel, el a precizat că, încă de la imple-mentarea proiectului, au fost create anumite norme de conduită impuse de administratori, iar cei care le-au încălcat au fost evacuați. 


"Există multe reclamații referitoare la cartierul «Henri Coandă» și pot să vă spun că acolo s-au făcut și evacuări față de cei care nu au respectat normele de conduită. Voi face publică lista celor care au fost evacuați", a spus Decebal Făgădău, în contextul în care, recent, a anunțat că acolo a început construcția unor noi imobile. 


Practic, așa cum era în plan, în car-tierul "Henri Coandă" a început construcția a șase noi imobile. 


"Trei blocuri din cele șase vor fi des-tinate persoanelor care au fost evacuate din alte imobile, iar celelalte trei blocuri vor fi destinate cazurilor sociale. Toate cele șase imobile sunt realizate cu fonduri guvernamentale și locale", a mai spus Făgădău.


Comentează știrea

petrica
18 martie 2016
si porcul

si porcul a spus "numai pe asta ca e cald"toate aceste afirmatii sunt campanie electorala,nu ne incalzeste cu nimic,lista,ei vin la neamuri,socializeaza,simbata vin pentru obor si stau la neamuri ,duminica pleaca cu sarsanale pline dupa furturi si mai prindei daca ai pe cine,nu asa se face ordine ci cu patrule civice si batesi nu la ei in cartier ci pe aleile laturalnice unde isi fac de cap :urla,bat darabana,defecheaza in scarile blocurilor,vomita,urineaza etc.degeaba faci publica lista,chiar si oamenii de buna credinta din acest cartier sunt nemultumiti de acesti"imigranti"

INTREBATORUL
18 martie 2016
INTREBARE

Cand ai de gand stimate VICEPRIMAR sa faci PUBLICA lista celor care AU MINTIT pe proprie raspundere ca sa primeasca subventii ?????? Cand faci publice masurile luate pt recuperarea prejudiciului ????????????????, Cum intelegi sa recuperezi prejuciciile prescrise de la Mazare et company (de la aceasta gaura si de la alte gauri), ce masuri PRACTICE iei in Henri Coanda. Petrica are dreptate aici TREBUIE patrule, POST DE POLITIE SPECIAL, Cum intelegi sa te detasezi fata de echipa de trista amintire, echipa infractionala Mazare et company.

sindbad
18 martie 2016
vrajeli de adormit prostimea

Incet incet se continua distrugerea unuia din cartierele C-tei. Totul inceput pe fondul lehamitei tineretului, ce a dus la votul majoritar al prostimii sclerozate si tiganetului. Astfel, ce s-a inceput de Mazare/PSD, continua in epoca Fagadau. Bineinteles cu largul concurs al liberalilor/pedeleilor, care acum se fac ca nu au mancat ceapa, loviti de in buzunar de nou aterizatul Chitac. Aduce-ti-va aminte cum a venit Mazare cu Ponta, cu Medelin Voicu sa candideze la sigur in cartierul dominat acum de tigani.

Palaz
18 martie 2016
Ajunge cu "indieni" acolo...!

Lista cu cei "evacuati" , cuprinde doar pe cei care au fost arestati si inchisi la puscarie... Idiotul asta , pentru voturi continua cu proiectul dereglatului psihic mazare. S-o crede si tzaranoiul vreo Angela Merkel sa ajute coloratii...?!?

Gorocila ramona
19 mai 2016
Fagadau

Bună ziua !!! Eu aștept de 3 ani buni mari si l-ați dami dea 2, camere la campus !!!!!!și de câte ori mă duc la biroul lor mă amână de 3 ani de zile va rog frumos sa faceți ceva pe seama acestui subiect al meu ne duce cu zăhărelul de ani buni!!! Și altora le-a dat camerele pe care nu au grijă de ele nu plătesc la zi utilitățile !!! Se aud numai certuri intre ei !În loc să nea camere la oameni care intradevar au grijă de ele care își plătesc dările a dat cui nu trebuie Îmi doresc să-mi dea cât mai repede ca am evacuare si tot aștept de ,3 ani Nu mă interesează de vecinii de acolo nu am treabă cu dansiii ca nu ei o plătească mie dările casei !o zi buna fagadau

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2699 secunde