"Viorica Dăncilă va pleca. Dar cine vine în locul său?"

368
Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că președintele PSD, Viorica Dăncilă, va demisiona din fruntea partidului, însă marea problemă este cine îi va lua locul în contextul unei "secete de lideri".

"Era evidentă diferența. E o întâmplare nefericită în care cei doi competitori nu sunt apropiați din punct de vedere al capacității partidelor de a-i susține", a afirmat Băsescu, la România TV, după anunțarea exit-poll-urilor, care îl plasează pe Klaus Iohannis drept câștigătorul celui de-al doilea scrutin al alegerilor prezidențiale.

Cât privește demisia Vioricăi Dăncilă din fruntea partidului, după rezultatul scrutinului de duminică, Băsescu se declară convins că fostul premier va face acest gest.

"Eu sunt convins că doamna Dăncilă va pleca, sigur, nu poate să facă anunțul în seara asta, dar sunt convins că va pleca de bună voie. Eu am considerat-o tot timpul o femeie cu bun simț. Doamna Dăncilă va pleca destul de repede, marea problemă este cine vine, că PSD este într-o secetă de lideri, cum, de altfel, sunt cam toate partidele", spune Băsescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Viorica Dăncilă, chemată la DNA
Pagina a fost generata in 0.5371 secunde