Viorica Dăncilă anunță remanierea și restructurarea guvernului

182
Viorica Dăncilă anunță remanierea și restructurarea guvernului - ptq0mczoyxnoptk4zdblmgvkmge5ntbi-1562833992.jpg
Premierul Viorica Dăncilă va face o remaniere guvernamentală, însă nu va anunța schimbările înainte de o discuție în cadrul Comitetului Executiv al PSD.


"Remanierea va avea loc, deja am început evaluările pe fiecare minister în parte. Pe măsură ce voi termina evaluările, voi veni în CEx, voi discuta cu colegii, astfel încât acolo unde măsurile din programul de guvernare nu sunt îndeplinite sau sunt anumite lucruri care nu dau credibilitate guvernului, voi veni cu o propunere de remaniere. Nu o să vă spun ministerele remaniabile înainte de o discuție în CEx", a declarat Viorica Dăncilă joi, la DC News. 


"Pentru mine toate ministerele sunt importante, dar este clar că avem nevoie de remaniere. Luăm în calcul o analiză și pentru restructurare în toamnă, dar e nevoie de mare atenție. Trebuie să punem în balanță lucrurile bune, mai puțin bune, să vedem ce obținem după o restructurare și apoi venim în Parlament. În august vom vorbi și despre acest aspect, dar eu cred că acum, unde cred că este nevoie de o remaniere, o vom face. Eu sper ca până în 3 august, înainte de Congres, să o facem. Nu este exclusă o remaniere în două etape, pentru că sunt multe ministere. Nu pot aștepta până le termin pe toate. Voi evalua jumătate din ele, vom propune o remaniere și apoi vom vedea dacă este necesar să le evaluăm și pe celelalte", a mai spus premierul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8472 secunde