Viorel Ionescu, încă 4 ani la Primăria Hârşova. „Vă mulţumesc! Este o victorie a tuturor!”

370
Viorel Ionescu, încă 4 ani la Primăria Hârşova. „Vă mulţumesc! Este o victorie a tuturor!” - primarharsova2-1601488079.jpg

Articole de la același autor

Primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu, a câştigat un nou mandat la conducerea localităţii de pe malul Dunării.

După ce timp de 4 ani s-a pus în slujba locuitorilor din Hârşova, Viorel Ionescu le-a câştigat acestora încrederea şi a fost votat de foarte mulţi dintre oamenii locului.

Candidat la Primăria Hârşova din partea Partidului Naţional Liberal, Viorel Ionescu a ţinut să le mulţumească hârşovenilor printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

„Dragi hârșoveni, vreau să încep, așa cum este firesc, prin a vă mulțumi tuturor celor care ați arătat că vă pasă de orașul nostru și v-ați exercitat dreptul de vot, indiferent de opţiunea pe care ați avut-o. Hârșova a ales continuitate, privind, cu încredere, spre următorii patru ani și, pentru acest lucru, determinarea mea va fi și mai mare. Vă mulțumesc tuturor hârșovenilor care ați avut încredere în mine și în viitorul pe care, eu şi echipa mea, vrem să îl oferim orașului nostru, celor care ați fost, necondiționat, alături de mine și m-ați susținut: familie, rude, prieteni, colegi, hârșoveni. Este o victorie a tuturor, pe care am obținut-o, chiar dacă lupta a fost una nedreaptă. Am demonstrat că putem face o campanie a bunului simț, că putem fi altfel. Îi felicit pe toți cei care au fost aleși consilieri locali și sper ca în următorii patru ani să le demonstreze hârșovenilor faptul că, indiferent de apartenența politică, sunt o echipă ce formează Consiliul Local și acționează în interesul cetățenilor, dincolo de resentimente, orgolii sau vendete personale. Confruntarea electorală s-a terminat, este timpul să arătăm ce putem face pentru concetățenii noștri. Haideți să le arătăm hârșovenilor că iubim Hârșova! Nu ne oprim! Hârşova merge înainte! Iubim Hârşova! Continuăm împreună!”, a fost mesajul transmis de edilul Viorel Ionescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.511 secunde