Violeta Alexandru, despre moțiunea de cenzură: PSD de fapt nici nu își dorește să preia guvernarea

114
Violeta Alexandru, despre moțiunea de cenzură: PSD de fapt nici nu își dorește să preia guvernarea - 1-1598181537.jpg
Președintele PNL București, Violeta Alexandru, susține că Partidul Social Democrat, inițiatorul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, nu își dorește să preia guvernarea, pentru că "nu este ușor" să gestionezi o criză, informează Agerpres.ro.


"Eu am toată încrederea că parlamentarii care văd diferența între un guvern responsabil - singurul care poate gestiona pentru că știe în detaliu cum arată lucrurile în acest moment în România, pentru că are competența să gestioneze toate situațiile de criză prin care trecem - toți parlamentarii care au informații și sunt atenți la ceea ce se întâmplă în spațiul public, chiar dacă în presă sau în opinia publică au anumite declarații, ei ne dau semnalul înțelegerii momentului prin care trece România. 


Așa încât, să așteptăm votul din Parlament, să vedem ce se întâmplă. (...) Calculele politice ale unui PSD odihnit, ale unui PSD care de fapt nici nu își dorește să preia guvernarea, pentru că nu este ușor să gestionezi o criză. La câtă competență este acolo (la PSD - n.r.), una este discursul public și alta este determinarea de a se apuca de treabă. Dați-mi voie să am rezerve că își doresc cu adevărat să preia lucrurile în acest moment în România", a afirmat Violeta Alexandru, duminică, într-o conferință de presă.


Întrebată despre racolarea parlamentarilor PSD pentru respingea moțiunii de cenzură, ea a răspuns: "Eu nu sunt parte din nicio negociere, eu, personal, rolul meu este să mă asigur că PNL București se pregătește temeinic pentru campanie și explică bucureștenilor (...) proiectele pe care vrem să le dezvoltăm".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.72 secunde