VIDEO: Nicolae Ciucă, întâlnire cu specialiști în medicină la Centre de infarct și Centre de Stroke

155
VIDEO: Nicolae Ciucă, întâlnire cu specialiști în medicină la Centre de infarct și Centre de Stroke - ciuca-1642096246.jpg
Premierul Nicolae Ciucă a avut, joi, o întâlnire cu specialiști în medicină la Centre de infarct și Centre de Stroke, relatează Realitatea.net 


„Am avut astăzi mai multe discuții, la nivelul Guvernului, pentru a crește capacitatea de tratament atât în cazul infecțiilor cu COVID-19, cât și pentru pacienții care suferă de alte probleme medicale.

Împreună cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și cu specialiștii în medicină la Centre de infarct și Centre de Stroke pregătim noi măsuri pentru tratarea infarctului miocardic și a accidentului vascular, în condițiile în care România, din păcate, se află pe ultimul loc la capacitatea de a trata aceste afecțiuni.


Cred foarte mult în mobilizarea echipei Ministerului Sănătăţii și în puterea specialiștilor de a sprijini acest demers şi de a găsi soluțiile necesare.

Guvernul va sprijini cu resurse aplicarea acestor noi măsuri, integrate în programe dedicate tratării infarctului miocardic și a accidentului vascular”, a transmis premierul Nicolae Ciucă.


Pagina a fost generata in 0.3518 secunde