VIDEO. ALEGERI CONSTANȚA / EXIT POLL CURS-Avangarde: Surpriză de proporţii! Stelian Ion îi ia faţa lui Decebal Făgădău

Duminică, 27 Septembrie 2020
3650
Surpriză în urma exit-poll realizat de CURS-Avangarde pentru municipiul Constanţa, după ce Stelian Ion de la USR-PLUS a luat faţa actualului primar Decebal Făgădău, fiind în aceste momente la egalitate cu candidatul PNL Constanţa.   
Rezultatele parțiale prezentate de CURS-Avangarde în exit-poll-ul pentru alegerile locale din Constanța, pentru funcția de primar, valabile pentru ora 19.30:

Stelian Ion  - 29%

Vergil Chiţac – 29 %

Decebal Făgădău – 23,5%

Stelian Ion se declară învingător în cursa pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa.

“Suntem în faţa unui moment istoric. Smulgem acest oraş din mâinile unor mafioţi. Mă înclin în faţa constănţenilor. Ei au decis să scape oraşul acesta de mafii. De o mafie PSD şi de interesele unor moguli din PNL. Vom face din Constanţa un oraş european şi civilizat. S-au vehiculat multe minciuni. Un ochi râde şi unul plânge pentru că cei care ar fi trebuit să ne fie parteneri ne-au tradat. Mâine, Chiţac îşi va face ieşirea din politica românească. Suntem conştienţi că este o responsabilitate imensă. S-a putut în alte părţi, se poate şi la noi. De 20 de ani asistăm la furturi şi la nenorocire pesedistă. Voi merge foarte des la ministerele din Bucureşti să deblocăm fonduri. Vă mulţumesc mult că aţi redat demnitatea acestui oraş. Este un sentiment pe care de foarte mult timp nu l-am mai trăit. Stradă cu stradă se va schimba România. Tinerii care vin din urmă vor schimba România. Au vrut să ne pună piedici, dar nu au reuşit. Generaţia asta nu poate fi oprită!", a transmis Stelian Ion.La sediul USR se scandează şi se aplaudă. “De mâine ne apucăm de treabă! Reparăm tot ce a stricat PSD în ultimii ani. Constanţa va renaşte!”, a mai spus Stelian Ion.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2176 secunde