Victor Ponta, zi cu emoții / Deputații decid dacă aprobă urmărirea penală a premierului

91
Victor Ponta, zi cu emoții / Deputații decid dacă aprobă urmărirea penală a premierului - victorponta-1433830727.jpg
Susținerea politică de care beneficiază premierul Victor Ponta se va vedea, astăzi, în plenul Camerei Deputaților. Aceasta va dezbate și vota solicitarea procurorului general referitoare la "formularea cererii de urmărire penală împotriva lui Victor Ponta". Ședința începe la ora 10.00.


Este putin probabil ca votul de azi din Camera Deputatilor asupra cererii de încuviintare a urmaririi penale a premierului Victor Ponta sa aduca vreo surpriză, având în vedere votul din Comisia Juridică, unitatea demonstrată de PSD și coaliția aflată la guvernare.

Luni după-amiază, prim-ministrul a fost audiat pe această temă în Comisia juridică a Camerei Deputaților. La final, Ponta a precizat că le-a transmis colegilor juriști că deciziile politice nu pot să fie cenzurate de un procuror, ci doar deciziile legale, transmite Agerpres.

Comisia juridică a întocmit raport de respingere a cererii procurorului general privind urmărirea penală a lui Victor Ponta. Împotriva începerii urmăririi penale au fost 18 voturi. "Pentru" au votat 7 deputați și a fost înregistrată o abținere, scrie realitatea.net.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6213 secunde