Victor Ponta vrea să suspende programul POSDRU. România va pierde miliarde de euro

502
3
Victor Ponta vrea să suspende programul POSDRU. România va pierde miliarde de euro - ponta-1337584341.jpg

Premierul Victor Ponta a anunțat, luni, că rezultatele auditului privind fondurile europene ar putea duce la suspendarea programului POSDRU, ceea ce ar însemna suspendarea a 100 milioane euro până la finalul anului și, în 2013, încă 1,1 miliarde euro. "S-au constatat pentru 2010-2011, grave probleme de sistem privind evaluarea proiectelor, modul de control al acestora, procentajele de risc adoptate și sistemul informatic - au acces neautorizat în acest moment 350 persoane (...) Trebuie să dovedim Comisiei Europene că putem face o schimbare radicală", a spus Ponta. Premierul a recunoscut însă că toate aceste informații sunt neoficiale.

 

Comentează știrea

orban
21 mai 2012
uoc

Ponta ar trebui sa faca o ancheta la Universitatea Ovidius, unde noua conducere face tot ce poate pentru a sabota proiectele POSDRU. Motivul este ca actualii decani nu sunt in aceste proiecte. La cat de incapabili sunt, cred ca nici nu stiu ce inseamna POSDRU, insa ar vrea sa capuseze aceste proiecte pentru a le trece la CV si pentru a promova in cariera lor jenanta.

Fonduri UE
21 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

x
22 mai 2012
manipulare

De ce maipulati? Unde scrie ca Ponta vrea sa suspende programul? UE va suspenda programul cum a si facut deja in februarie 2012.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.435 secunde