Victor Ponta, părăsit de colegi! Mihai Tudose s-a întors în PSD

295
Victor Ponta, părăsit de colegi! Mihai Tudose s-a întors în PSD - mihaitudose-1578514949.jpg
Fostul premier Mihai Tudose s-a reînscris în PSD, adeziunea sa de revenire în partid fiind făcută publică, ieri, de primarul de Brăila, Marian Dragomir.


"Mihai Tudose intră în echipă! Cel mai bun prim-ministru, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României - Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD. Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența", a scris Dragomir pe contul său de socializare.


Marian Dragomir a mai precizat că, în martie 1999, când a intrat în politică, Mihai Tudose era președintele organizației de tineret a social-democraților.


"Am crescut împreună, am evoluat diferit, dar de fiecare dată am susținut Brăila. Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri și în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior sa pună interesul lor înaintea normalității. Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să șteargă Brăila de pe harta investițiilor. Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei și modernizarea PSD. Mulțumesc, Mihai", a mai scris Dragomir.


Europarlamentarul Mihai Tudose și-a dat demisia din partidul condus de Victor Ponta, Pro România, pe 2 decembrie 2019, cererea adresată organizației județene Brăila fiind postată pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3695 secunde