Cezar Preda:

"Victor Ponta nu are ce raporta la cinci luni de guvernare"

182

Articole de la același autor

Deputatul Cezar Preda, prim-vicepreședinte PDL, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că prima mare confruntare va fi astăzi, când PDL va prezenta raportul a cinci luni de guvernare a guvernului Ponta și atunci se va vedea că "Mihai Răzvan Ungureanu, în 70 de zile de guver-nare, a făcut mai mult decât a făcut Victor Ponta în ultimele cinci luni".


"Victor Ponta nu are ce raporta la cinci luni de guvernare și ultima decizie importantă pentru guvernul lui, aceea de a majora taxele și impozitele cu 16,1%, coeficient de inflație pe ultimii doi ani, a fost retrasă rapid de pe site, pentru că a avut impact negativ și pe bună dreptate. Dacă tot vrea să indexeze taxele și alte obligații cu 16,1%, inflația pe doi ani, de ce nu mărește și pensiile și salariile cu același indice de inflație!?", a spus deputatul democrat-liberal. 

El a mai spus că "PDL în fiecare săptămână depune o moțiune de cenzură". "Marți, vom depune moțiu-nea pe agricultură, este pregătită deja moțiunea pe buget, PDL, în fiecare săptămână depune o moțiune de cenzură simplă pe fiecare domeniu, cu mari probleme. Un guvern care a schimbat miniștri în fiecare săptămâ-nă, un guvern care împlinește astăzi cinci luni de guvernare și PDL trebuie să-i facă o analiză a cinci luni de guver-nare pentru că Victor Ponta nu are ce raporta la cinci luni de guvernare", a mai declarat Cezar Preda.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3632 secunde