Victor Ponta, dispus să ofere UDMR un portofoliu de ministru

143
Victor Ponta, dispus să ofere UDMR un portofoliu de ministru - victorponta1519-1355651537.jpg
Copreședintele USL Victor Ponta a declarat că ar fi dispus să ofere un post de ministru UDMR, în cazul în care președintele Traian Băsescu îl va desemna luni să formeze viitorul Guvern.

"Da, eu aș fi dispus, în ideea în care actuala majoritate și actualul Guvern trebuie ferit de percepția că este un guvern de două treimi ca cel din țara vecină, din Ungaria, care asuprește minorități politice sau naționale. Asta este părerea strict a mea personală. Vă garantez că dacă luni președintele Băsescu mă nominalizează ca și candidat la funcția de prim-ministru împreună cu domnul Antonescu și domnul Constantin vom avea o asemenea discuție cu UDMR. Nu știu care va fi finalul discuției", a afirmat Victor Ponta, la Antena 3.

Ponta a refuzat să precizeze dacă liderul UNPR Gabriel Oprea va face parte din viitorul Guvern. "Niciun portofoliu nu este garantat. De luni încolo, dacă am decretul de nominalizare, vom discuta cu domnul Crin Antonescu, cu domnul Daniel Constantin. Nu discutăm până luni de portofolii și de persoane", a mai spus Ponta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ei sunt noii parlamentari de Constanța
Marţi, 11 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ponta: PSD va FUZIONA cu UNPR
Pagina a fost generata in 0.4366 secunde