Victor Ponta are contracandidat la șefia PSD

206
Victor Ponta are contracandidat la șefia PSD - andreialexandru-1365692892.jpg
Social-democratul Andrei Alexandru, care în urmă cu ceva timp cerea demisia lui Victor Ponta din Guvern, anunță că va candida la șefia PSD.

În urmă cu o săptămână, Andrei Alexandru semna o scrisoare deschisă în care îi cerea lui Victor Ponta să se retragă de la conducerea Guvernului și să renunțe să mai candideze la un nou mandat de lider al partidului. 

"Mai sunt doar câteva zile până la Congresul PSD și nu s-a prezentat încă vreun contracandidat. În această situație, am decis ca, în cursul acestei săptămâni, dacă nu se înscrie nimeni, să-mi depun cererea de candidatură la Secretariatul General al PSD pentru funcția de președinte al partidului", a anunțat Andrei Alexandru, într-un comunicat remis Hotnews.ro. 

El a explicat că, pentru sănătatea democrației într-un partid, e bine să existe măcar doi candidați pentru fiecare funcție. 

"Ca urmare a acțiunilor sale politice, subsemnatul Andrei Alexandru, membru PSD, nu mai am încredere în actualul președinte, Victor Ponta, și nimeni din PSD nu și-a manifestat intenția de a-l contracandida până la această dată, motiv pentru care o voi face eu", a mai spus Andrei Alexandru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2579 secunde