Victor Ponta, anunț despre candidatura lui Mircea Diaconu

265
Victor Ponta, anunț despre candidatura lui Mircea Diaconu - victorponta-1568665358.jpg
Președintele PRO România, Victor Ponta, a anunțat că Mircea Diaconu ar urma să își depună sâmbătă, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidențiale, după ce a strâns numărul de semnături necesare.


"Tocmai am strâns și noi, și ei (n.r. - ALDE) semnături pentru susținerea candidatului Mircea Diaconu. Cu siguranță Mircea Diaconu își va depune candidatura. Am înțeles - sâmbătă. Are numărul de semnături, mult mai mult decât avea nevoie și, de asemenea, echipele tehnice - doamna Norica Nicolai, domnul Cîmpeanu, domnul Țuțuianu, Toma Petcu - trebuie să discute imediat, cred că vineri, despre reprezentanții în birourile electorale județene. După care nominalizăm în cele 18.000 de secții de vot și asigurăm suportul logistic pentru candidatul Mircea Diaconu", a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres, la Palatul Parlamentului.


Protocolul de constituire a Alianței electorale ALDE - PRO România, semnat pe 28 august de liderii celor două partide, prevede grupuri de sprijin la nivel județean pentru Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidențiale.


Actorul Mircea Diaconu și-a anunțat pe 25 august intenția de a candida ca independent la alegerile prezidențiale și a solicitat atunci sprijinul tuturor celor care vor să îl susțină în acest demers pentru a obține cele 200.000 de semnături necesare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2802 secunde