Victor Ciorbea a fost ales Avocat al Poporului

283
1
Victor Ciorbea a fost ales Avocat al Poporului - victorciorbea-1397577917.jpg

Articole de la același autor

Fostul premier Victor Ciorbea a fost ales Avocat al Poporului, prin votului dat, ieri, în ședința de plen reunit a celor două Camere ale Parlamentului. 
Candidatura acestuia a întrunit 306 voturi "pentru" și două voturi "împotrivă", în condițiile în care Legea 35/1997 privind organizarea și funcționarea instituției Avocatul Poporului prevede că e numit ca Avocat al Poporului candidatul care a întrunit cel mai mare număr de voturi ale deputaților și senatorilor prezenți. 
Ciorbea a fost propus pentru această funcție de grupurile parlamentare ale PSD din Parlament. Mandatul său va fi de cinci ani de la data numirii, putând fi reînnoit o singură dată. 
Membrii Comisiilor juridice din Senat și Camera Deputaților au avizat, în ședință comună, candidatura lui Victor Ciorbea pentru funcția de Avocat al Poporului.


Comentează știrea

Aragaz
16 aprilie 2014
Nu scapi de astia in veci

Cum ma s-a fie ales strambul asta, care a fost premier si nu a facut nimic pt tara asta ,decat a trimis-o pe fisa la studii tocmai in AMERICA ,ca in romanica era prea scump s-o tina la facultate.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1935 secunde