Veste bună de la primarul Valentin Saghiu, de la Murfatlar: "S-au virat banii pentru bursele școlare!"

396
2

Articole de la același autor

Primarul orașului Murfatlar, Valentin Saghiu, a dat startul curățeniei de Paște, chiar dacă, pe alocuri, localitatea arată ca un șantier în lucru, după ce șeful administrației publice locale a dat ordinul de începere ce vizează lucrări noi de reabilitare și modernizare ce se vor desfășura pe 26 de străzi din localitate. 


Lucrările au loc pe străzile Nicolae Iorga, Portului, Pescărușului, Minerului, Ciocârliei, Ion Creangă, Speranței, Bradului, Caișilor, Vișinului, Matei Corvin, Vasile Pârvan, Intrarea Fântâniței, Șerpelea, Plopilor, Frasinului, Măceșului, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu, Marin Preda, Avram Iancu, Matei Basarab, Amurgului, Deversorului, Nufărului și Aleea Macului. 


Cu toate acestea, edilul și angajații primăriei încearcă să aducă un plus de curățenie prin îngrijirea spațiilor verzi și nu numai. În acest sens, copacii, bordurile și gardurile sunt văruite, iar locurile de joacă pentru cei mici sunt reamenajate. Pentru efectuarea acestor lucrări, cei de la Primăria Murfatlar sunt ajutați și de deținuți de la Penitenciarul Poarta Albă, dar și de angajați ai unor firme specializate care se ocupă de plan-tarea florilor și amenajarea unor garduri verzi. 


Și pentru că exemplul personal este de multe ori cel mai edificator, primarul Valentin Saghiu a participat, recent, și la un proiect de promovare a educației ecologice "Suflete curate într-un oraș curat". Concret, șeful administrației pu-blice locale s-a aflat alături de cadrele didactice și copiii de la Grădinița nr. 2 Murfatlar, unde s-au plantat pomișori. 


În altă ordine de idei, dacă la în-ceputul lunii aprilie, edilul a adus bu-curie în sufletele cuplurilor vete- rane ale orașului cărora, în semn de respect, le-a oferit, de la bugetul local, câte 500 de lei și flori, zilele trecute, primarul a avut o veste bună și pentru elevii din localitate care întrunesc condițiile de a beneficia de burse școlare. 


"Începând din această săptămână, Primăria Murfatlar a virat banii pentru bursele de merit și bursele sociale ale elevilor, aferente lunilor februarie și martie 2016, către unitățile de învățământ din localitate, conform Hotărârii de Consiliu Local nr.22/25.02.2016 privind aprobarea numărului de burse aferente semestrului II al anului școlar 2015-2016 și a cuantumului burselor pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat", a spus primarul Valentin Saghiu. 


Potrivit Hotărârii Consiliului Local Murfatlar, aprobarea numărului de burse aferente semestrului II al anului școlar 2015 - 2016 pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat este structurat în funcție de tipul bursei. Mai exact, în burse de merit, de care vor beneficia 237 de elevi, și burse de ajutor social, ce vor fi repartizate la 58 de elevi. 


În ceea ce privește bursele de merit, aleșii locali au stabilit ca acestea să fie cuprinse între 30 și 65 de lei, în funcție de clasa în care este școlarul, în timp ce bursele de ajutor social sunt și ele împărțite în două categorii. Cei care provin din familii cu venituri reduse vor primi 70 de lei pe lună, în timp ce elevii care provin din familii cu probleme medicale vor beneficia de câte 100 de lei lunar. 


Comentează știrea

Fidelity Investments
20 aprilie 2016
Oferta de împrumut pentru a rezolva toate problemele sau un fel la o rată a dobânzii de 2%.

Oferta de împrumut pentru a rezolva toate problemele sau un fel la o rată a dobânzii de 2%.   doamnelor hi și Dl. Atenției  Investitiile de companie FIDELITY anunta ofera imprumuturi variind de la 2000 € la 500 milioane €, ajutând pe toți cei care au nevoie de finanțare a proiectelor lor; să își plătească datoriile; plata cheltuielilor de învățământ; cumpărare companii; crearea unor întreprinderi; oferă credite auto, și împrumuturi familiale.  Ne-ar dori să spunem că suntem foarte grave și noi oferim împrumuturi cei care sunt prea serioase și au capacitatea de a rambursa taxele împrumutate.  Toți cei interesați de a face împrumuturi pentru noi trebuie să dea în mod necesar său real coordonată și un martor care va furniza, de asemenea, date de contact pentru asigurare, încredere și securitate, deoarece mulți ne-au trădat și au fugit. Dar compania a luat numeroase măsuri de precauție pentru a rezolva această problemă și pentru clienții de asigurare.  Daca sunteti interesati va sa ne contactati pe email: [email protected]              Fidelity Investments este disponibil   vă și încredere mulțumesc

Selfie
20 aprilie 2016
Murfatlar

A inceput campania electorală si primarul se chinuie sa facă acum ce nu a facut patru ani de zile.A fost cel mai comod primar care nu si-a batut capul mai cu nimic.E doar o părere personală.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.115 secunde