Vasile Dâncu, aviz favorabil în comisii pentru Ministerul Dezvoltarii

149
Vasile Dâncu, aviz favorabil în comisii pentru Ministerul Dezvoltarii - vasiledancuu2l5t60xeq-1447756611.jpg

Articole de la același autor

Vasile Dâncu, propus pentru funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a primit aviz favorabil marți la audierile din comisiile de specialitate, cu 27 de voturi și o abținere.

Dâncu a fost nominalizat și pentru un post de vicepremier.

"Prin propria mea activitate o să demonstrez că nimic nu va fi politic din ceea ce vom face la acest minister. Vom aborda absolut tehnic această problemă. De altfel, eu nu am de ani de zile nicio apartenență politică. Mă bucur că din partea comisiei am primit sprijin politic din partea tuturor partidelor și acesta este un credit de care nu poți să scapi până la sfârșitul activității. Vom fi obligați, întreg Guvernul și eu personal, să-i reprezentăm pe cetățenii României, indiferent de apartenența lor politică", a precizat Dâncu la încheierea audierii sale în Comisiile reunite pentru administrație publică și amenajarea teritoriului.

Întrebat dacă a fost deranjat de catalogarea sa drept strateg al PSD, Dâncu a arătat că nu și a adăugat că ar dori mai multă exactitate, pentru că ar fi vrut să nu se spună că ar fi fost propus de PSD.

"PSD a avut o propunere, un tânăr foarte bun, un tehnocrat de la Banca Națională. A anunțat după aceea, că susține un guvern de tehnocrați, deci nu a fost vorba de o propunere din partea PSD. Mă bucur că în acest Parlament mă va susține și PSD, mă bucur că mă susțin și celelalte partide și o să merit asta", a afirmat Dâncu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5021 secunde